Продукти:
- 250 г масло
- 2 супени лъжици дижонска горчица
- сокът от ½ лимон
- 2 скилидки чесън, пресован
- ½ връзка пресен магданоз, ситно нарязан
- 1 кг скариди, почистени
Приготвяне:
Загрейте фурната на 220 градуса. На котлона в среден по големина тиган разтопете маслото. Към него добавете горчицата, лимоновия сок, чесъна и магданоза. Разбърквайте постоянно, съветва az-jenata.bg.
Когато маслото се разтопи напълно, свалете от котлона. Поставете скаридите в тава за печене. Залейте ги с масления сос. Печете за около 15 минути или до златисто.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Останете информирани с Bulgaria ON AIR и в канала ни в Google News Showcase.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Тагове: