Продукти:
- 1,3 кг филе от сьомга
- 1 глава чесън, обелени скилидки, пресовани
- 1 връзка копър
- 100 мл зехтин
- Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
В блендер или с пасатор пасирайте почистените скилидки чесън. Добавете зехтина и копъра, пасирайте отново. Подредете филетата риба в тава с хартия. Обтрийте обилно с пастата от зехтин, чесън и копър. Приберете в хладилник за 2 часа. След това овкусете със сол и пипер. Печете в загрята на 190 градуса фурна за 15-20 минути, съветва az-jenata.bg.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Останете информирани с Bulgaria ON AIR и в канала ни в Google News Showcase.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Тагове: