Продукти:
- 1,5 кг свинско бонфиле (цяло парче)
- 6 супени лъжици мед
- 4 супени лъжици дижонска горчица
- 2 супени лъжици оцет
- 3 супени лъжици соев сос
- Сол на вкус
- Черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 220 градуса. Смесете меда, горчицата, оцета, соевия сос, солта и пипера. Разбъркайте. Поставете месото в тава за печене. Втрийте добре в него получения сос. Печете без фолио за около 10-15 минути на 220 градуса, съветва az-jenata.bg.
След това намалете температурата на 180. Открийте месото и печете за още 2 часа или до готовност. Сервирайте, полято със соса, който ще се образува в тавата за печене.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Останете информирани с Bulgaria ON AIR и в канала ни в Google News Showcase.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Тагове: