Дензъл и тоталният хит "Pump it up" завладяват музикалната сцена в Бургас

"Зажаднял съм за среща с публиката, радвам се, че идвам в България", сподели звездата

07.07.2021 | 14:18 Редактор: Елеонора Танева

Завладяващо шоу и много енергия на сцената – това очаква българската публика на фестивала "Спайс мюзик" в Бургас. На сцената на брега на морето се качва и един от най-известните денс изпълнители – Дензъл, с безапелационния си хит "Pump it up".

"Това е моят златен билет, тя ми даде началото на моята международна кариера. Нуждая се от енергията на публиката, това е нещо неописуемо, няма значение дали са 100 000 души или 1 000, важна е енергията на хората и това много ми липсваше. Много съм щастлив и развълнуван, че ще идвам в България", сподели изпълнителят.

Той знае как да развълнува публиката си с безапелационните си хитове. Пандемията от Ковид-19 обаче го лишава от най-голямата емоция – сцената. 

"Беше много луда година - 99% заради пандемията. Това беше много голям проблем за всички нас артистите, защото беше невъзможно да правим концерти, да забавляваме хората, да пътуваме. И 1% заради това, че претърпях малка операция на врата преди няколко седмици. Все още се възстановявам, но нямам никакви проблеми с гласа си", уточни Дензъл. 

Въпреки трудностите заради пандемията, той гледа позитивно на нещата – успял е да прекара повече време с близките си и да се отдаде на домашен уют. Намира време и за създаването на нови хитове. 

"Направих няколко песни с моята група в Полша, там бяха моите музиканти и така от разстояние работихме, но не сме правили онлайн концерти", обясни певецът.

Звездата на Дензъл изгрява в музикален формат в Белгия през 2003 година, когато става финалист в "Мюзик айдъл" в Белгия.

Днес хитът "Pump it up" има огромен успех по цял свят.

"Започнах кариера в моята страна, но не съм предполагал, че ще имам ангажименти по целия свят", не скрива радостта си певецът.

Това лято Дензъл ще се отдаде на работа, защото е жаден за контакта с публиката и е убеден, че най-доброто тепърва предстои.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК