fallback

Според зодията: Какво да очакваме от 28 юни до 4 юли

Последните дни на юни и първите на юли ще са динамични

27.06.2021 | 20:45 Автор: Жаклина Иванова

Последните дни на юни и първите на юли ще са динамични. Възможни са грешки, излишни харчове. За какво да внимава всяка зодия?

Овен

Завършвате единия месец и започвате другия. Странен и доста динамичен период. През първите няколко дни напрежението ще се повишава бавно, но устойчиво. Динамичният ритъм може да "извади от релси“ дори най-устойчивите представители на вашия знак.

След сряда обстановката ще е по-спокойна, но често ще се налага да избирате между личните и обществените задължения. Подреждайте програмата си както искате, но не се опитвайте да "седите на два стола едновременно“. Ефектът няма да ви хареса.

Телец

Краят на месеца съвпада с началото на седмицата и събитията ще са противоречиви. Финансовото ви състояние ще е пряко свързано със свършената работа. Обръщайте внимание на детайлите и не позволявайте на околните да ви отклоняват от основните задължения. Не се лишавайте от развлечения, но се опитайте да си ги създадете у дома, в компанията на близките си. Ако се налага да помагате на близки роднини и проблемът им не е спешен, то занимайте се с тях в края на седмицата.

Близнаци

Лесно правите графици, но трудно ги следвате. Лесно обещавате, но трудно изпълнявате. И през тази седмица, ако продължавате да допускате същите грешки (и то по няколко пъти), определено ще си имате неприятности, при това по-сериозни, отколкото си представяте. Заемайте се само със задачи, с които сте сигурни, че можете да се справите.

Не харчете безразборно и не се опитвайте да прехвърлите вината за собствените си пропуски "от болната глава – на здравата“. Синхронизирайте мислите и чувствата си, ако не искате да развалите отношенията с най-близките си хора.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback