Владимир Карамазов със златен медал за фотография

Страхотно е да печелиш медали, а когато са златни, кефът е още по-голям, написа актьорът

30.03.2021 | 15:33 Редактор: Десислава Атанасова
Владимир Карамазов със златен медал за фотография

Актьорът Владо Карамазов може да се похвали с поредно постижение в сферата на фотографията. Той си заслужи златен медал от конкурс в съседна Румъния.

За постижението съобщи самият той с публикация в социалните мрежи.

"Страхотно е да печелиш медали. А когато са златни, кефът е още по-голям. Като спортист не бих могъл, но като фотограф ми се получава! Има тръпка в тези фотографски съревнования и май започвам да се пристрастявам. Видиш ли си името първо от хиляди снимки, получаваш трайна усмивка на лицето си. Този е от Румъния и пари, защото е от вчера", написа той.

Припомняме, че в началото на месеца Карамазов обяви, че негови снимки ще се състезават в две категории в рамките на престижен конкурс в Киргизстан. 

"За конкурса Khayyam в Киргизстан също си мечтаех. Там фотографията е на много високо ниво и това е един от най-големите конкурси в Азия. Сега имам два номинирани кадъра в две категории“, обясни той.

Карамазов уточни, че наградите ще бъдат обявени през месец май. В една от категориите фигурира името на още един български фотограф – Костадин Маджаров, пише Монитор.

Снимка: Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
Pitela
преди 3 години
Владко кой те пусна чак в Румъния теб. Някой трябва да ти свие перките ми се види И си паднал много ниско.Та тормози и деца Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Поли
преди 3 години
Браво на Владо Карамазов!!! Възхищавам му се! Фотографията е изкуство! Да е жив и здрав! Сигнализирай за неуместен коментар