Търсенето на миниатюрни версии на познатите ни зеленчуци се увеличава на фона на пандемията, съобщава "Сабах".
Високите нива на стрес, породени от коронакризата, доведоха и до здравословни хранителни навици, тъй като потребителите сега по-често купуват пресни мини зеленчуци с размер на пръст, богати на витамини и минерали. Широк диапазон от мини зеленчуци като патладжан, краставица, морков, царевица, спанак, маруля, домат, цвекло, черен пипер и лук, произвежда земеделска компания в град Серик в средиземноморската турска провинция Анталия – те са сред най-предпочитаните продукти по време на пандемията.
Снимка: Pixabay
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Останете информирани с Bulgaria ON AIR и в канала ни в Google News Showcase.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Тагове: