Представяме ви история, доказваща, че всяко предизвикателство може да да бъде превърнато в нова възможност. Главният герой в нея е български готвач, за когото месеците на изолация в началото на пандемията се превръщат в предизвикателство и начин да набере допълнителна популярност.
Никола Симеонов е професионален готвач, когато пандемията също затваря зад четирите стени на дома му. Това обаче не продължава дълго и той решава да готви от вкъщи, въпреки че не разполага с професионална кухня. Неговата собствена обаче му е достатъчна.
Никола е черпил опит от британския топ готвач Гордън Рамзи, когато е работил в един от неговите ресторанти. Онлайн кулинарните курсовете, които създава по време на пандемията, го карат да осъзнае, че няма по-ценно от това да предадеш опита си.
След месеците изолация днес Никола прави своя първи кулинарен курс не в мрежата, а на живо. Мечтата му е да създаде свой собствен ресторант, където да отдава душата си.
Вижте още в репортажа на Александра Иванова.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК