В ежедневието на бързи обороти често пренебрегваме здравословното хранене и това може да ни се отрази, най-малко на енергията.
Какво да си сготвим в натовареното ежедневие?
Най-популярният кулинарен блогър Софи Йотова започва да експериментира в кухнята преди години.
Не възприема себе си като кулинарен блогър и сподели, че е започнала да се занимава с това, когато е работила в IT сектора, а храната е била нейното бягство от натовареното ежедневие.
"Когато започнах да се занимавам повече, си дадох сметка, че няма нужда да имаш професионални умения и официална кулинарна експертиза. Аз съм абсолютен самокулинар, нямам обоняние, проходих в сферата на храната от позицията на някой, на когото му беше любопитно. Във времето осъзнах, че с много елементарни, базови умения, които не са кулинарни подходи, можеш да си приготвиш вкусни неща, които са и пълноценни", каза Софи в студиото на "България сутрин".
Тя посочи, че всички страдаме от епидемията "нямам време", а храната е един от елементите, чрез които може да се грижим за това да бъдем продуктивни и пълноценни.
Вижте целия разговор във видеото.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК