Иванка Тръмп стана за смях в социалните мрежи

Опитала да се намеси в разговор между световни лидери на срещата на Г-20

02.07.2019 | 23:00 Редактор: Юлия Христова
Иванка Тръмп стана за смях в социалните мрежи

Дъщерята на американския президент Донал Тръмп – Иванка, стана обект на подигравки в социалните мрежи. Това се случи след публикуването на видеоклип, в който тя се опитва да се намеси в разговор между няколко световни лидери на срещата на Г-20.

Освен дъщеря на американския президент, Иванка Тръмп е и негов официален съветник. В това качество тя често го придружава по време на дипломатически пътувания, включително и на срещата на Г-20 в японскя град Осака. 

Висшата ѝ административна позиция винаги е предизвиквала бурни реакции, а един 19-секунден клип, заснет по време на форума, успя да разпали още повече тези настроения. 

На него се вижда как 37-годишната жена се опитва да се намеси в неформален разговор между британската министър-председателка Тереза Мей, канадския премиер Джъстин Трюдо, френския президент Еманюел Макрон и ръководителката на Международния валутен фонд Кристин Лагард. От контеста на разговора се чува ще става въпрос за равенстовото между половете.

Неловката ситуация не остана незабелязана и редица потребители в социалните мрежи побързаха да отбележат, че в изражението на Лагард се чете пренебрежение към Иванка и това, което тя казва. А други се възползваха от възможността и призоваха за създаването на колажи.

За броени часове в интернест се появиха стотици снимки с хаштаг #НежеланатаИванка. На тях  първата дъщеря застава рамо до до рамо с исторически личности като Хитлер. Обръзът и се появява и в популярни сцени от ембелматични филми и дори на Тайната вечеря.

А почитателите на Бийтълс с изненада можаха да открият, че Иванка е 5-ят член на групата. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК