fallback

Купуваш си билет за полет в Космоса и получаваш уникален Range Rover

Само 700 човека ще могат да се сдобият с всъдехода Astronaut Edition

11.05.2019 | 12:23 Автор: Бойко Димитров

Ако сте похарчили 250 000 долара, за да си купите билет за космическия кораб Virgin Galactic, то тогава можете да станете собственик и на луксозния всъдеход Range Rover Astronaut Edition. Цената на модела остава тайна и ще бъде съобщена на кандидат-купувача директно от производителя. Това съобщи automedia.bg.

Това означава, че само 700 човека от цял свят могат да станат собственици на автомобила. Всички те са се записали за пътуване в Космоса и са платили билет за кораба, който милиардерът Ричард Брансън подготвя.

Самият всъдеход Range Rover Astronaut Edition е уникален, тъй като в конструкцията му е вградена част от платформата на космическия кораб полета Virgin Space Unity, който осъществи своя полет в края на миналата година. Този детайл е превърнат в два диска, разположени в централната конзола на автомобила, където обикновено са намират поставките за чаши.

Тези, които имат право на покупка на Range Rover Astronaut Edition, ще могат да избират между хибридната версия P400e и класическата P525. В първия случай кросоувърът се задвижва от 2,0-литров бензинов двигател и електромотор със съвкупна мощност 398 конски сили. Във втория под капака е поставен 5,0-литров V8 с механичен компресор, развиващ 525 коня.   Снимка: LandRover.com

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback