Кандидат-президент на Северна Македония релаксира с йога

Видео на Гордана Силяновска стана хит в социалните мрежи

02.04.2019 | 23:00 Редактор: Бойко Димитров
Кандидат-президент на Северна Македония релаксира с йога

Видео на кандидат-президента на Северна Македония Гордана Силяновска стана хит в социалните мрежи. На него се вижда как тя релаксира с йога.

Силяновска е професор по конституционно право, противник на Преспанското споразумение и първата жена-кандидат за президент на Северна Македония. Зад строгата ѝ фасада обаче се крие и друго лице. Доказателство за това е видеото, разпространено в социалните мрежи, на което тя релаксира с йога преди предизборен митинг и призовава и последователите и да се включат. 

Освен Силяновска, в президентските избори на 21 април, се включват още Блерим Река - канидатът на две албански политически формации, и Стево Пендаровски, който е номиниран от управляващите. За разлика от нестандарното решение на Силяновска, Пендаровски реши да заложи на традиционните ценности – с предизборен видеоклип под надслова "Заедно напред!". Настоящият президент на Северна Македония Георге Иванов няма да се кандидатира на тези избори, тъй като това е вторият му мандат като държавен глава. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК