fallback

Дават за скрап един от суперавтомобилите на принца на Катар

Не е ясно кой е разбил неговия Koenigsegg в Мексико

30.03.2019 | 10:40 Автор: Бойко Димитров

Един от суперавтомобилите на принца на Катар ще бъде даден за скрап. Става въпрос за модела Special One на шведския производител Koenigsegg. Рядката кола е направена в само 6 бройки. Това съобщи automedia.bg.

Според информациите хиперавтомобилът е бил разбит в Мексико. Снимки на катастрофата се появиха в социалните мрежи. Ако се съди по фотосите, водачът на колата не се е справил с нейното управление и се е ударил в стълб край един от централните булеварди на мексиканската столица.

В резултатът на сблъсъка сериозно е пострадала предницата на автомобила, най-вече от страната на пътника до шофьора. Щети има и по задната част на машината.

Добрата новина е, че няма пострадали при инцидента. Лошата е, че повредите са доста сериозни и все още не е ясно дали ще може да бъдат отстранени, тъй като това ще струва доста пари. За тази суперкола се знае, че е била купена от Ан Ал-Тани, син на емира на Катар, като по негово желание е боядисана в светлосиньо. В този цвят са и останалите коли в колекцията на принца.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback