Производителите Ford и Chevy се атакуват чрез рекламни послания

Очаква към тях да се присъедини и Dodge

03.03.2019 | 11:30 Редактор: Ралица Братанова
Производителите Ford и Chevy се атакуват чрез рекламни послания

На страницата Men's Humor в социалната мрежа Facebook се появи любопитна снимка, на която се виждат поставени една под друга реклами на пикапи на двата водещи производителя в този сегмент в САЩ - Ford и Chevrolet.  Посланията на тях са доста забавни, но дадоха старт на това рекламна война, която със сигурност ще има продължение, предава Automedia.bg.

Самият билборд, на който са закачени рекламите, се намира в град Раванел, щата Южна Каролина. Там дилърствата на Ford и Chevrolet са разположени съвсем близо едно до друго и явно водят сериозна битка за привличането на нови клиенти за своите автомобили.

Рекламата на Ford се е появила първа. На нея пише, че зад всеки добър Ford се движи едно Chevy. Отговорът на конкурентите не закъснява и той гласи: "Така е, защото не се махате от лентата за изпреварване".

Според експерти, двата дилърски центъра са похарчили сериозни суми, за да наемат билборда за своите реклами. Сама публикации във Facebook е копирана 62 000 пъти, а коментарите под нея вече са 2700. Това показва, че малката рекламна война тепърва ще се разраства. Очаква се в нея да се включи и местният дилър на Dodge, който също има офис в Раванел.

Снимка: Facebook

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК