За първи път Елизабет II и Кейт излязоха без предружители на събитие

До този момент съвместната им поява винаги е била или със съпрузите им, или с други членове на семейството

21.03.2019 | 23:10 Редактор: Зорница Костадинова
За първи път Елизабет II и Кейт излязоха без предружители на събитие

Херцогинята на Кеймбридж и кралица Елизабет Втора за първи път излизат на официално събитие.

Въпреки че Кейт стана член на кралското семейство през 2011 г., до този момент съвместната им поява винаги е била или със съпрузите им, или с други членове на семейството, предаде OK Magazine.

Кейт Мидълтън и кралицата са посетили Кинкс Колидж в Лондон с автомобила на Елизабет Втора. Херцогинята бе в сиво палто, а кралицата бе избрала традиционно – ярък светъл цвят, в случая розово.

Всъщност двете кралски особи често са заедно в двореца Бъкингам. Появявали са се естествено и многократно съвместно на различни обществени прояви, но до този момент винаги са били съпровождани и от други членове на семейството.

Кралица Елизабет и Кейт са обиколили съоръженията на кралския колеж. Също така са присъствали на демонстрация по роботика и други модерни технологии. Двете дами успяха да поговорят и със студенти от Института по предприемачество, пише tialoto.bg.

И ако това наистина бе първата им официална изява, то ситуацията с Меган Маркъл е по-различна. Макар бившата актриса да е от съвсем скоро член на кралската фамилия, то тя вече е имала съвместно излизане с кралицата без да е съпровождана от съпруга си – принц Хари.

Няколко седмици след сватбата двете пристигнаха с кралския влак в графство Чешър за откриването на моста Мърси Гейтуей на едноименната река. Съоръжението е един от най-внушителните инфраструктурни проекти във Великобритания през последните години.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК