Забъркаха Тръмп с порноактриси – купувал им мълчанието!

Поредният сексскандал не е потвърден, но вече няколко дами са се оплакали от президента на САЩ

15.01.2018 | 20:30 Редактор: Иван Берберов
Забъркаха Тръмп с порноактриси – купувал им мълчанието!

Пореден сексскандал около Доналд Тръмп. Американски медии твърдят, че Тръмп се е опитвал месец преди предизборната си кампания да купи мълчанието на порноактриси за сексуалните контакти, които е имал с тях.

Според американските медии порноактрисата Стефани Клифърд, известна с псевдонима Сторми Даниел, е имала сексуален контакт с американския президент през 2006 г., въпреки, че тогава той вече е женен за Мелания Тръмп.

В публикацията си "Уол Стрийт Джърнъл" заяви, че адвокатът на Доналд Тръмп е предложил на Клифърд 130 хиляди долара, за да осигури мълчанието ѝ. Екипът на държавния глава отрече подобно плащане. 

Историята, обаче, не свършва до тук – колежка на Клифърд от филмите за възрастни, Алана Евънс, заяви в интервю, че не само е била наясно с аферата между приятелката ѝ и Доналд Тръмп, но е била поканена да участва в сексуалните им срещи – оферта, която според собствените ѝ думи е отказала.

Това не е първият път, в който американският президент се забърква в сексскандал. По време на предизборната му кампания, излезе наяве запис, в който той адресира редица неуместни коментари по адрес на жените, които среща:

"Ще хапна един ментов бонбон, за всеки случай, ако започна да я целувам. Такива красиви жени автоматично ме привличат. Просто започвам да ги целувам. Като магнит, изобщо не чакам. А когато си звезда, те просто ти позволяват да го правиш. Каквото си поискаш", бяха противоречивите думи на американския президент.

А по-рано друга порноактриса, Джесика Дрейк, обвини Доналд Тръмп в сексуално посегателство, като заяви, че президентът я е целунал насила. Дали тези обвинения са истина обаче, все още не е ясно.