"Левски" представи новите: Дерменджиев още няма договор

Специалистът вече 4 седмици работи с отбора и се надява скоро всичко да е официално

12.02.2019 | 16:10 Редактор: Ивайло Николов

Георги Дерменджиев все още няма договор с Левски. Това обяви самият той при официалното си представяне начело на тима. Заедно с него бяха и трите нови попълнения на "сините" - Валери Божинов, Живко Миланов и Мартин Райнов.

Вече четвърта седмица Георги Дерменджиев е начело на "Левски", но въпреки очакванията той все още няма контракт, който официално да го обвърже с клуба. Все пак треньорът заяви, че има гаранция от ръководството и договорът му ще бъде дългосрочен.

"Още не съм официално треньор на Левски. Надявам се в близките дни всичко да е готово. За себе си нямам опасения и съм спокоен. В мен няма напрежение. Мисля, че нещата вървят в благоприятна посока и не трябва да насаждаме напрежение. Трябва да сме търпеливи. Подготвяме отбора за неделя и очакваме първия мач.", поясни треньорът на "Левски". 

Дерменджиев не назова името на евентуалния нов собственик Васил Божков, но ясно заяви целите пред целия щаб.

"Проектът, който изграждаме, е перспективен. За това нещо обаче трябва да има търпение, за да може отборът да направи такъв тим, който да върне публиката. Това е нашата цел. Реалните очаквания са да спечелим колкото може повече точки.", допълни той. 

Живко Миланов напусна тренировката по-рано от другите заради неразположение, но ще бъде готов заедно с останалите за началото на полусезона.

По повод на Нашименто, Митрев и Полачек треньорът бе категоричен, че се прави всичко възможно да бъдат освободени. Първият мач на Левски е в неделя срещу Локомотив Пловдив.

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК