fallback

Феновете за Супербоул: Най-слабото шоу в историята

По традиция финалът в НФЛ е най-гледаното събитие в САЩ

04.02.2019 | 17:30 Автор: Ивайло Николов

Залязва ли най-гледано телевизионно шоу в Съединените щати? Снощи отвъд Океана се състоя финалът на Националната футболна лига – т. нар. Супербоул. Милиони зрители пред екраните проследиха спектакъла на полувремето. 

Комета, дронове, анимационни герои и полугол певец. На пръв поглед всичко необходимо за успешно шоу. След финала на Супербоул обаче критици и фенове са единодушни, че това е най-слабият спектакъл в историята на телевизионното предаване.

Водещите изпълнители от поп-рок бандата Maroon 5 излязоха на сцена във формата на буквата "М". Но за разлика от гърмящата пиротехника, изпълнението им не разпали публиката. Въпреки усилията на вокалиста Адам Ливайн, който се съблече до кръста. Още преди шоуто хиляди в онлайн петиция призоваха групата да коленичи на сцената. В знак на подкрепа за борбата срещу расизма в спорта. Това обаче не се случи. 

А 13-минутното изпълнение на Maroon 5 беше напълно аполитично. А участието на двама чернокожи рапъри – Травис Скот и Биг Бой – беше определено от феновете като "замазване на положението". Присъдата на социалните мрежи е категорична - концертът на полувремето е бил по-скучен дори от самия мач. Като най-завладяващо и заредено с послания зрителите определят шоуто през 2016 година с участието на Бионсе. През последните три години обаче рейтингите на спектакъла спадат. 

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Репортажи
fallback