Начална учителка към малчуганите: Човек никога не е стъпвал на Луната

Лидия Булева пуска филми на учениците, в които екперти обясняват защо това е невъзможно

16.01.2019 | 22:30 Редактор: Тодор Петров
Начална учителка към малчуганите: Човек никога не е стъпвал на Луната

В годината, в която светът отбелязва 50 години от първото кацане на луната, а Китай се похвали, че е стигнал до тъмната страна на земния спътник, учителка от столично училище реши да запознае децата с друга теория - че човек никога не е стъпвал на Луната. 

Пред камерата началната училетка Лидия Булева бърза да обясни, че твърдението не е нейно. Булева пуска на учениците си два 5-минутни филма, в които екперти обясняват защо не е възможно човек да стъпи на Луната.

Децата са озадачени. Едно от тях разказва вкъщи за случилото се. Баща му публикува историята в Twitter и се среща незабавно с директорката на столичното 34-то училище. 

Вижте повече в репортажа на Благой Цицелков.


2
0 rate up comment rate down comment 0
Traycho Georgiev Pul
преди 5 години
До bgonair: Тъй като темата е много интересна, моля за публикуване на цялото интервю с началната учителка без изрязване на моменти. Целта е цялата аудитория да си състави пълно мнение за това, което се е случило, тъй като това, което е публикувано е изключително алармиращо. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Яна Шишкова
преди 5 години
Браво на учителката! Време е вече да се каже истината на висок глас. Поздравления и само така! Сигнализирай за неуместен коментар