fallback

Всички питат: Кой е Pablo?

За първи път в телевизионен ефир- човекът, създал страницата JUST PABLO

26.12.2018 | 18:10 Автор: Ивайло Николов

Следван от над милион българи в социалните мрежи. Саркастичен, ироничен,  дори циничен... но цитиран и копиран от хиляди. Всички питат : Кой е Пабло?

Ние няма да ви покажем лицето му и няма да споменем името му. Ще кажем само, че героят ни  завършва мениджмънт. Дълго време живее и работи в Германия, докато една вечер скуката в държавата на правилата ражда идеята Just Pablo, стоящa извън всички правила.

С течение на времето идеята се превръща в начин на живот  и го връща в България.

Днес той има 18 човека екип зад гърба си и доказва , че социалните мрежи са новите медии. В момента страницата Just Pablo е една от най-следваните и споделяните в Интернет. https://www.facebook.com/JustPabloBG.official/

В нея Пабло и екипът му успяват да осмеят и най-нелицеприятните факти от българската действителност, включително и много от родните популярни личности.

"Слоуганът ни е "смях на чужд гръб". Всеки ден получаваме хиляди картинки от наши почитатели. Хубаво е, че наглед не толкова смешни неща могат да бъдат пречупени през смеха“ - казва Пабло и е категоричен, че родните ВИП личности, които често стават обект на сарказъм от негова страна, не трябва да се вземат толкова на сериозно. А да търпят критика, защото е градивна.

Пабло казва, че страница като неговата, може да даде много ясна представа за това, накъде е насочен погледа на младите хората, какъвто е таргетът му, защото сарказмът  изобличава много истини, пред които много от нас често затваряме очите си.

Повече, вижте и чуйте в първото телевизионно интервю на човека, превърнал сам себе си в медия – пред репортера Божила Симова, оператора Александър Иванов и монтажиста Мирослав Димов, MAD MOTO -  https://www.youtube.com/channel/UCCn6xL2qVOCg3-shUacCX2A

fallback
Още от Репортажи
fallback