"Образование и бизнес: Без граници" започва на 13 ноември

Международната конференция е организирана от Bulgaria ON AIR

12.11.2018 | 11:57 Редактор: Ивайло Николов

На 13 ноември започва деветото издание на международната конференция "Образование и бизнес: Без граници", организирана телевизия Bulgaria ON AIR.

Този път събитието насочва вниманието към трансграничното сътрудничеството. Как да намерим добри партньори в съседни страни и заедно да се справим с предизвикателствата в образованието и управлението на кадри? Това е един от въпросите, на които ще отговорят лекторите. Mодератор на конференцията ще бъде един от най-разпознаваемите и утвърдени журналисти на Bulgaria ON AIR - водещата на Денят ON AIR Ганиела Ангелова.  

Деветото издание на международната конференция ще излезе извън рамките и извън географските граници, за да срещне гостите със световни практики за изграждане на взаимни и стабилни връзки между бизнеса, образованието, изкуството, фолклора, екологията, технологиите, устойчивото развитие и инфраструктурата. 

Лекторите ще обърнат специално внимание на съвместната трансгранична дейност между страните на Балканския полуостров. Ще се представят историите на успеха и постиженията на хората и компаниите, базирани на Балканите. 

Образованието е приоритет за Bulgaria ON AIR от нейното създаване. 

Събитието е със свободен достъп, а желаещите могат да се регистрират на адрес: http://edu-business.info/.

Гледайте видеото.