fallback

Обрат: Битият Димитър Върбанов всъщност не е бит!

Репортерът на "Господари на ефира" е отстранен от работа

28.09.2018 | 19:51 Автор: Ивайло Николов

Пълен обрат по случая с нападението над репортера на предаването "Господари на ефира" Димитър Върбанов. Кадри от охранителните камери на склада, разследван от журналиста, доказват, че Върбанов не е бит, както самият той твърдеше.

Променена е и мярката на двамата мъже, обвинени в причиняване на лека телесна повреда на журналиста. От прокуратурата са поискали за тях най-леката мярка-"подписка". 

На излизане от съда, собственикът на склада, разследван от Димитър Върбанов - Иван Иванов, заяви, че телевизионният екип нахлул в склада без предупреждение. 

В официална позиция до медиите от предаването "Господари на ефира", заявиха че отстраняват репортера Димитър Върбанов, но ще продължат разследването на склада, в който бяха намерени 15 тона негодни храни.

Самият Върбанов пък каза, че съжалява за създалата се ситуация и за това, че от кадрите, които се виждат от охранителните камери, някои хора са си създали представата, че се опитва да манипулира ситуацията. Той беше категоричен, че казва истината. 

Ръководството на Нова телевизия също се разграничи от случилото се и заяви, че ще търси отговорност от продуцента на "Господари на ефира", което е външна продукция.

Вижте видеото!

fallback
Още от Репортажи
fallback