Горанов: Агенция "Митници" нямат пропуск в работата си

Има ли теч на нелегален алкохол в Карнобат?

25.09.2018 | 19:24 Редактор: Василена Василева
Горанов: Агенция

Кранът, от който се предполага, че е източван алкохол, за който не са плащани данъци, е бил монтиран в складовете на "Винпром Карнобат" след като Финансовото министерство им е дало разрешение за работа.

Това обясни министърът на финансите Владислав Горанов. Коментарът му дойде в отговор на обвиненията на служители на предприятието на арестувания Миню Стайков, че данъчните са знаели за това съоръжение.

В схемата, която Миню Стайков е представил пред данъчните, такава тръба няма. 

Складовете в Карнобат бяха запечатани за проверка, а служителите му излязоха на протест. 

Впоследствие съдът прекрати тази мярка. 

Агенция "Митници" нямат пропуск в работата си, категоричен е финансовият министър.

Не е изключено да се стигне до отнемане на лиценза, ако бъде доказано, че в складовете в Карнобат са източвани литри алкохол, без за това да се заплащат необходимите данъци.


2
0 rate up comment rate down comment 0
Gancho_Dimov
преди 5 години
Кога и в ЛУК-ойл ще отидите да проверите инсталациите и крановете им господа? Или там е DNCER ZONE ? Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Gancho_Dimov
преди 5 години
Само хора ,които са пили концентриран алкохол а не са произвели и един грам такъв,могът да твърдят,че по тръбата за източване на водата за охлаждане на алкохолните изпарения може да тече и алкохол.Де да беше така.А тия от митниците да отидат в някоя ракаджииница за да видят с очите си,как се вари ракия а не да дрънкат глупости и приказки от хиляда и една нощ.Дават ли си сметка че ако експертизата докаже че от този кран никога не е текъл алкохол,какво ги чака митниците,че и целия държавен антураж начело с *** в ......... , (вие знаете къде са). Сега според новите закони за нелегален алкохол и тютюн и дядо Колю е за затвора ако си свие цигра от вестник и от серт тютюна си.То бива бива дебилизъм но това е върхът.Божеееее слез и си прибери версиите щото и куцо куче няма да остане на тази проклета територия. Сигнализирай за неуместен коментар