fallback

Онлайн конкурс търси най-смешната снимка на диви животни

Начело в класацията са червена катеричка, която прави шпагат между стъблата на две цветя и полярна лисица с амбиции да стане фотограф

27.05.2018 | 16:42 Автор: Василена Василева

Една картина струва колкото хиляда думи. На снимките, които може да видите във видеото обаче, е представена една по-необичайна композиция. Смешни пози, забавни муцунки и комични сцени – това са само част от състезателите в онлайн конкурса за най-забавна снимка на диво животно. 

Най-смешният животински момент – това търсят организаторите на фотографския конкурс. А пухкавите модели на предложените до момента снимки надминават и най-смелите очаквания. Сред най-популярните състезатели се нареждат забавните приключения на дивите животни. 

Начело в класацията са червена катеричка, която прави шпагат между стъблата на две цветя, полярна лисица с амбиции да стане фотограф, орел, готов за разходки по модния подиум, майка катерица, която се кара на малкото си, лош заек, засрамен от пакостите си, двойка полярни мечки, отдадени на танца, синя акула, която чаровно се усмихва на камерата и пингвин, ловящ снежинки с човката си. 

Конкурсът се организира за четвърта поредна година и въпреки комичните състезатели, посланието подчертава - "Нашата цел е предпазим дивата природа, да вдигнем шум, да разпространим мълвата. Нека ги спасим".

fallback
Още от Репортажи
fallback