Братът на Меган Маркъл я разобличи: Надменна, преситена и повърхностна!

Томас Маркъл предупреди принц Хари в писмо, че сватбата ще бъде най-голямата грешка...

03.05.2018 | 18:25 Редактор: Иван Берберов
Братът на Меган Маркъл я разобличи: Надменна, преситена и повърхностна!
Братът на Меган Маркъл я разобличи: Надменна, преситена и повърхностна!

Скандал разтърси Великобритания, броени дни преди кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл. Братът на бъдещата херцогиня на Съсекс предупреди младоженеца да не се жени за сестра му и я обвини, че е оставила семейството си.

В отворено писмо към американското списание "Ин Тъч", 51-годишният полубрат на Меган Маркъл - Томас, отправи остро предупреждение към принц Хари, в което призовава бъдещия съпруг на сестра си да прекрати незабавно сватбата.

"Уважаеми принц Хари, все още не е късно. Меган Маркъл очевидно не е жената за теб. Това ще е най-голямата грешка в историята на кралските сватби. Не разбирам защо не можеш да видиш каква е тя в действителност", написал Томас. 

Братът на звездата от телевизионния сериал "Костюмари" твърди, че Мегън е просто холивудска актриса под средното ниво, която се вживява в ролята на принцеса. След което я обвинява, че е използвала баща си за лични облаги.

"Какъв човек трябва да си, за да доведеш баща си до банкрут, след което да го забравиш. Да го оставиш в Мексико разорен заради нейните дългове. Все едно не го познава", посочва полубратът.

Томас продължава с обвиненията си към американската актриса, като подчертава, че баща им никога няма да може да се възстанови финансово, нито емоционално от предателството. 

"Очевидно е, че малкото слава от Холивуд я е превърнала в една преситена, повърхностна и надменна жена. Тя ще те направи за посмешище – теб и кралското семейство. Та тя дори не покани собственото си семейство на сватбата. Ако не беше баща ни, тя все още щеше да работи като сервитьорка и бавачка, за да изплати дълговете си", пише Томас.

Това не е първият път, в който Томас напада Мегън в медиите. Миналият месец, той заяви пред изданието "Дейли Мирър", че американската актриса е "забравила корените си". От двореца "Кенсингтън" отказват да коментират обвиненията. Най-вероятно, писмото на Томас няма да се отрази на кралската сватба, която ще се състои на 19 май.