Банков клон в Италия откри сладкарница в опит да задържи клиентите си. Италианските банки са изправени пред сериозни съкращения на работни места, което ще доведе до закриването на много клонове.
Но тези, които оцелеят и ги направят по-привлекателни ще се радват на повече клиенти.
В центъра на Милано, на няколко крачки от катедралата Дуомо, деликатни сладкиши, гарнирани с плодове и много шоколад са неизменна част от банковия интериор.
Италианският майстор-сладкар Иджинио Масари буквално банкира най-новата си сладкарница и се надява да превърне предизвикателството в печеливша формула.
А идеята е с примамливите изкушения да се създаде едно по-нестандартно усещане в банките и да се примамват клиентите.
Докато чакат по гишетата и банкоматите те вече няма да скучаят, а ще имат възможността да похапват от изисканите сладкиши.