fallback

След "коремното" на Радев: Светльо Витков предизвика Каракачанов

Изпълнението на този вид упражнение изисква добра физическа форма, категоричен бе световният шампион по фрийрън Делян Димитров

14.03.2018 | 10:11 Автор: Василена Василева

Освен в добра кондиция за словесни битки с премиера и управляващата коалиция, президентът Радев отново демонстрира и завидна спортна форма.

Преди 3 месеца, по време на посещение във Франция, Радев си припомни емоцията от пилотирането на изтребител и летя на модерния "Рафал".

Вчера пък държавният глава реши импулсивно да скочи на лост и да изпълни т. нар. "коремно възлизане" по време на посещение в 68-а бригада на Специалните сили в Пловдив. 

"Изпълнението на коремното възлизане зависи от възрастта и физическата подготовка на човек. Изглежда президентът Румен Радев тренира активно", каза пред Bulgaria ON AIR световният шампион от фрийрън Делян Димитров.

Той сподели още, че килограмите и височината имат огромно значение в този вид спорт.

"Колкото си по-тежък, толкова по-трудно се изпълняват упражненията. Едно по-дълго рамо например тежи доста повече отколкото едно по-късо", сподели още Димитров.

Общинският съветник и музикант Светльо Витков пък публикува видеоклип на страницата на партията си във Facebook. Toй започва с интро, на което пише "Политическо превъртане". Самият Витков се показва на лост, прави коремно възлизане и след като слиза от него казва, че е приел предизвикателстово на Румен Радев и предизвиква министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Вижте още:

 

fallback
Още от Репортажи
fallback