fallback

Вълнения на Острова: Кой ще е новият Агент 007?

За последен път Даниел Крейг влиза в образа на Джеймс Бонд

22.02.2018 | 17:10 Автор: Велислав Филипов

Краят на една ера – Даниел Крейг ще се превъплъти в образа на Джеймс Бонд за последен път. На Острова обаче букмейкърите се вълнуват, а разпаленият спор продължава – кой ще поеме щафетата на чаровния британски шпионин?

Шон Конъри, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснан, а сега и Даниел Крейг – това са имената в залата на славата на Джеймс Бонд. Въпреки че следващото име в заветния списък все още е мистерия, букмейкърите на Острова вече имат прогнози. 

Сред най-големите фаворити за ролята се нарежда Том Харди. Чаровният британец придоби популярност с ролите си в "Генезис" и "Черният рицар: Възраждане". Той попадна под прожекторите, след като успя да догони мотор и да спре крадец в Лондон. 

След ролята си на шпионин в минисериала "Нощния мениджър“, Том Хидълстън също се качи в класациите за най-вероятен нов Бонд. Актьорът завладя сърцата на публиката с превъплъщението си като бога на пакостите Локи в трилогията "Тор“. 

След наградите БАФТА сред фаворитите се появи ново име – Даниел Калуя. 28-годишният актьор привлече погледите с изпълнението си във филма на ужасите "Бягай“, което му донесе и номинация за Оскар за най-добър актьор. 

Кой обаче ще е новият наследник на британския шпионин - все още се пази в тайна.

fallback
Още от Репортажи
fallback