fallback

Жуселино да Лус - бразилецът, предрекъл смъртта на лейди Даяна и Боян Петров

Икономическата криза в България ще са задълбочи, смята пророкът

20.06.2019 | 16:10 Автор: Зорница Костадинова

Бразилецът Жуселино Нобрега да Лус - човекът, чиито писма променят съдби, e за първи път в България. Той разказва за опасностите, които стоят пред нашата страна и защо някои от събитията, дори и предсказани, не могат да бъдат избегнати.

Наричат го "най-известния пророк на нашето време", а самият той определя себе си като анализатор на бъдещи събития. 

"Не съм нито ясновидец, нито магьосник. Само пиша писма, които да помогнат на хората да си променят живота", споделя пророкът.

Повечето му прозрения са изумително точни. Той описва точната дата и час на смъртта на лейди Даяна, много преди катастрофата ѝ. Година преди това да се случи, Жуселино изпраща писмо лично до кралица Елизабет, за да я предупреди за надвисналата опасност над Деяна. А случилото се с нея в Париж определя като ‘‘атентат‘‘. 

Жуселино Нобрега да Лус показва и ксерокопие от имейл, който е изпратил до Боян Петров през януари 2018 година, 4 месеца преди в посолството на България в Пекин да постъпи информация от Тибетската алпинистка асоциация, че българският алпинист Боян Петров е в неизвестност.

Според предсказанията на пророка, през следващите 5 години икономическата криза в България ще са задълбочи, а заради климатичните промени и глобалното затопляне страната ни е заплашена от огромни наводнения. Жузелино казва това, за да предупреди хората, но подчертава, че всеки сам създава бъдещето си.

Вижте повече за предсказанията му във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Репортажи
fallback