fallback

"Кариери и студенти": Бизнесът търси млади и енергични хора с желание за развитие

За работодателите са важни личните качества, уменията за иновативно мислене, креативността и отговорносттта

09.04.2019 | 22:17 Автор: Василена Василева

Работодатели и студенти се срещат в Нов български университет. Форумът "Кариери и студенти" дава възможност на бизнеса да открие млади и енергични хора с желание за развитие. Тях пък среща с възможностите за обучения и професионално развитие. 

За работодателите са важни личните качества, уменията за иновативно мислене, креативността и отговорносттта. Те са от ключово значение при избора на служители. 

По време на кариерното изложение всички имат възможността да осъществят пряка връзка с представителите на 30 авторитетни фирми. В неформална среда и работодателите, и студентите могат да се представят в най-добрата светлина и да получат важна информация един за друг извън рамките на традиционното интервю за работа.

Новото за студентите тази година са любопитните работилници и дискусионни панели. Те ще бъдат изцяло кариерно ориентирани и изключително практически насочени. 

Форумът "Кариери и студенти" дава изключителната възможност на всеки студент да се влее в пазара на труда още в ранен етап от своето обучение.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

fallback
Още от Репортажи
fallback