"Бионсе забива на пл. "Тодор Кирков" в Ловеч": Новата Facebook вълна

Това са иронични събития, шансът за осъществяването на които е налудничаво малък

24.01.2019 | 21:25 Редактор: Иван Берберов

Поредица от събития заливат социалната мрежа на Facebook, свързани с участия на световноизвестни звезди в малки населени места у нас. Разбира се, концертите са шега която предизвиква различни чувства в онлайн потребителите.

Бионсе на площад "Тодор Кирков" в Ловеч, Лана Дел Рей на Шопския празник в Елин Пелин, Ед Шийрън ще разплаква момите на Празника на туршията в Златарица.

Това са само част от световноизвестните звезди, които ще пеят на не толкова мейнстрийм местенца у нас. Да си помисли човек, че преди местните избори, малките общини са развързали кесията. Рапърът Уиз Калифа ще пее на "Пейките пред шести блок", където и да е това.

Присъствието си там е заявил мениджърът и Facebook активист Стафан Данчев. Жителите на Враца могат да се чувстват като граждани на европейска столица, защото вместо гарги там ще кацне Джей Зи, който ще рапира "У Зелето", а Prodigy ще зарадват старите си фенове.

Концертът на Snoop Dogg пред парламента по повод Априлското въстание, предизвиква най-противоречивите коментари – от възторг и очаквания за впечатляваща възстановка, до упрек, че това е гавра с историческата памет. Тези, които не могат да отидат на Дрейк и Галена на феста "Кюстендилска пролет", могат да чуят Риана, която ще изнесе рецитал на събора в село Калипетрово.

За повече новини харесайте Facebook страницата ни ТУК