Борисов към Сталоун: Минаха 11 години, а ти все си си Рамбо

Световноизвестният актьор със суперлативи за България

04.06.2019 | 10:56 Редактор: Тодор Петров
Борисов към Сталоун: Минаха 11 години, а ти все си си Рамбо

Премиерът Бойко Борисов проведе приятелски разговор със Силвестър Сталоун в кабинета си в Министерския съвет. Световноизвестният актьор е у нас, за да презаснеме някои от сцените за най-новата си лента "Рамбо V: Последна кръв", която излиза по кината през септември.

"Как си братко мой, радвам се да те видя отново", посрещна го Борисов, а отговорът беше шеговит: Обещахте предишния път да говорите на английски

"11 години минаха от последната ни среща, а ти все си си Рамбо", пошегува се още премиерът.

Борисов попита госта си дали му харесва България и как се променя. Сталоун отговори, че у нас има невероятни строители и нещо, което в Америка се прави за два месеца, тук ставало за две седмици. Той даде пример с това, че в новата лента има дълго подземие, което е построено от българи за невероятно кратко време.

Сталоун е продуцент и сценарист на филма, чието действие по сценарий се развива в Аризона и Мексико. Той разказа, че вече е снимал в бившия царски дворец. Борисов пък коментира, че ще се съревноваваме с Хърватия, където е сниман сериалът Game of Thrones.

"В България е много студено през зимата, това е недостатък", пошегува се Сталоун.

"В Северна Македония да не е по-хубаво, там е още по-студено", веднага отговори премиерът и допълни, че тогава работят ски курортите ни Банско, Пампорово, Боровец, има и Световна купа по ски.

"Аз живея в Калифорния", напомни актьорът с усмивка и с жестове показа колко студено му се струва в България.

Срещата завърши с покана за кино, а изборът на филм е очакван - "Рамбо V".

Снимки: Правителствена пресслужба

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК