"Нинова, оставка" на "Позитано" преди Националния съвет на БСП

Социалистите обсъдиха бъдещите си действия, искат предсрочни избори

29.09.2018 | 14:21 Редактор: Тодор Петров

Централата на БСП осъмна облечена в призиви за оставка на лидера Корнелия Нинова. Днес червените се събраха на Национален съвет, за да обсъдят актуалната политическа обстановка.

Нинова представи пред съпартийците си доклад за всичко, което е свършила до този момент. Социалистите обсъдиха какви трябва да бъдат бъдещите им действия, предаде репортер на Bulgaria ON AIR. БСП се готви за предсрочни парламентарни избори и ще прави промени в предизборния си щаб.

От левицата категорично настояват за оставка на правителството на Бойко Борисов и са уверени, че тя ще дойде съвсем скоро и ще се стигне до предсрочни избори. Това заявиха и някои от членовете на БСП днес преди Националния съвет на партията.

"Червените" депутати направиха повече от 150 обиколки в страната, където на срещи с избиратели представят своята визия за управление на държавата. Поради това много малка част от народните представители на БСП останаха в парламента и това бе една от причините в четвъртък да няма кворум в НС.

Днес на ул. "Позитано" №20 бяха разлепени листи, на които имаше призиви за оставка на Корнелия Нинов. Те бяха отстранени преди започването на Националния съвет на партията.