fallback

С музика и демонстрации служителите на МВР отбелязаха своя професионален празник

Специализираният отряд за борба с тероризма показа своите умения в Борисовата градина

05.07.2018 | 19:30 Автор: Лазарина Колчагова

С музика и демонстрации служителите на МВР отбелязаха своя професионален празник. Специализираният отряд за борба с тероризма показа своите умения в Борисовата градина.

Много полицаи, техните семействата, граждани, както и ръководството на МВР се събраха в парка по повод професионалния празник, който се чества ежегодно. 

За пръв път МВР е обединено - няма протести. Спецотрядът за борба с тероризма показа най-новата си бойна техника, а децата разгледаха тежкото въоръжение.

От пожарната пък показаха най-новите си автомобили, които децата пробваха. Малчуганите се качваха и по моторите, пускаха сирени и се радваха. Идеята на подобно организиране на празника е гражданите да бъдат по-запознати с труда на служителите на МВР.

От 44 000 служители на МВР 15 000 са ежедневно по улиците на страната. По-късно през деня празнуващите отдадоха чест на загиналите си колеги по време на изпълнение на служебния си дълг. 

Министър Валентин Радев се обърна към празнуващите служители на реда с приветствие. До 20:00 ч. днес в Борисовата градина ще има много музика и танци, както и различни демонстрации.

fallback
Още от Репортажи
fallback