Обрат с трагедията в Пловдив: 32-годишният мъж е убил съпругата си

Версията за любовен триъгълник към момента се изключва

16.03.2018 | 12:54 Редактор: Василена Василева
Обрат с трагедията в Пловдив: 32-годишният мъж е убил съпругата си

Обрат по случая с убийството в Пловдив. 32-годишният Ради е убил 29-годишната си жена Илияна и вероятно след това се е самоубил. 

Първоначалната версия беше, че жената е убила съпруга си от ревност. 

Трагедията се е разиграла в 10-етажен блок в район "Южен". Съседите подали сигнал до полицията, след като се озадачили, че детето не спряло да плаче цяла нощ. Полицаите открили в апартамента безжизнените тела на съпрузите, които съседите описват като мили и възпитани хора.

Ради и Илияна Еневи са живеели в семейното жилище на родителите на младия мъж. Съседка чула, че 13-месечното бебе не спира да плаче. Обадила се на тел. 112, след което братът на Ради Енев дошъл и влязъл в жилището, където намерил мъртви мъжа и жената.

Според полицията смъртта и на двамата е настъпила около 8:30 ч. сутринта на 15 март.

Разследването показало, че Енев е убил съпругата си с кухненски нож, след което се е самоубил, предаде репортерът на Bulgaria ON AIR Ива Григорова.

Версията за любовен триъгълник към момента се изключва. Тепърва ще се установява дали мъжът е имал някакво психично заболяване.

Грижите за детето за поверени на брата на Ради Енев.

Не за първи път кв. "Кючук Париж" става арена на подобни трагедии. През 2016 г. Благой Сапунджиев уби жена си и детето си с нерегистриран пистолет "Валтер", след което се самоуби. 

А преди 5 години друг мъж уби жена си и двете си деца заради дългове.