fallback

Александър Манолев не е собственик на къщата за гости, а само на земята

Сградата се стопанисва от Ана Георгиева и се води на фирма "Агротрейд"

19.04.2019 | 21:50 Автор: Бойко Димитров

Александър Манолев е собственик на имота, в който се намира къщата за гости в Сандански, но не и на сградата. Имението се намира в подножието на Пирин планина. На входа вече има табела, че е изградена с европари. Земята е собственост на Манолев, но сграда не е.

Ана Димитрова е собственик на къщата, която се води на фирма "Агротрейд", в чиято сграда живее сестрата на Манолев - Рая. Имотът на Манолев се намира над "Лестния парк" в Сандански. Той го преотстъпва на "Агротрейд", като, ако този акт е подписан в срок, след това сградата става собственост на собственика на имота. 

Също така собственикът на сградата може да я продаде, но първо трябва да я предложи на собственика на земята. Това означава, че Манолев може да придобие къщата, построена върху неговата земя, когато поиска. 

В имота има басейн с минерална вода, за водопроводът минава през два имота - собственост на Манолев. Къщата е построена в периода 2007 -2013 година, когато над 1000 имота печелят проекта за Развитие на селските райони. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 

 

fallback
Още от Репортажи
fallback