Станислав Стоянов заема депутатското място на Цветан Цветанов

Решението на ЦИК предстои да бъде обнародвано в Държавен вестник

31.03.2019 | 12:05 Редактор: Ралица Братанова
Станислав Стоянов заема депутатското място на Цветан Цветанов

Станислав Стоянов става народен представител от ГЕРБ на мястото на Цветан Цветанов. Решението на ЦИК предстои да бъде обнародвано в Държавен вестник, съобщиха от Комисията.

На свое заседание от 30 март Централната избирателна комисия взе това решение на основа на получено писмо от Народното събрание, в което Комисията е уведомена за предсрочно прекратените пълномощия на Цветан Цветанов като народен представител от Четвърти изборен район - Великотърновски.

Станислав Стоянов вече 15 години стои начело на едно от най-големите рекламни агенции във Велико Търново. Семеен е и е баща на 6-годишна дъщеря. През 2017 е 7 в листата за народни представители на ГЕРБ от Великотърновския избирателен район.

До решението именно Станислав Стоянов да заеме мястото на Цветан Цветанов в парламента се стигна след като всички кандидати по преференции преди него отказаха поста. 

Станислав Стоянов приема като огромна отговорност възможността да застане точно на депутатското място на втория в ГЕРБ и доскорошен председател на парламентарната група. 

Стоянов казва, че в парламента може да бъде полезен в икономическата комисия и дори в Комисията по култура и медии, тъй като от години има интерес към фолклора и опазването на културно-историческото ни наследство.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК