За крехките години, на които е Павел Павлов, е един от най-успелите ни зад граница готвачи. Вече няколко години работи в Норвегия. Преминал е през всички етапи на кулинарното изкуство. В момента, обаче, приема за най-голямо предизвикателство шоколада.
След като надгражда опита си в едни от най-елитните кухни на ресторанти в Калифорния и Норвегия, включително в такъв със звезда "Мишлен“, Павел започва свой бизнес - кетъринг агенция. Историята му е пример и вдъхновение за това как един българин може да успее в чужбина, сбъдвайки мечтата си.
"Просто давам не 100%, а 110% от себе си“, казва шев Павлов, а целият разговор вижте в интервюто на репортера Божила Симова и оператора Тодор Тодоров, монтаж: Теодора Тонева.