fallback

Един българин в света на висшата кулинария

Шеф Павел Павлов е сред най-успелите ни зад граница готвачи

05.01.2018 | 17:14 Автор: Димитър Абрашев

За крехките години, на които е Павел Павлов, е един от най-успелите ни зад граница готвачи. Вече няколко години работи в Норвегия. Преминал е през всички етапи на кулинарното изкуство. В момента, обаче, приема за най-голямо предизвикателство шоколада.

След като надгражда опита си в едни от най-елитните кухни на ресторанти в Калифорния и Норвегия, включително в такъв със звезда "Мишлен“, Павел започва свой бизнес - кетъринг агенция. Историята му е пример и вдъхновение за това как един българин може да успее в чужбина, сбъдвайки мечтата си.

"Просто давам не 100%, а 110% от себе си“, казва шев Павлов, а целият разговор вижте в интервюто на репортера Божила Симова и оператора Тодор Тодоров, монтаж: Теодора Тонева. 

fallback
Още от Директно
fallback