Директно

Всеки делничен ден от 17:50 часа
още

Ужасът в Брюксел – империята на злото отвръща на удара

Няма как държавите в ЕС да се справят поотделно с тероризма, решението е да има Европейски обединени щати - за това призова евродепутатът Андрей Ковачев в Директно. Часова след ужаса в Брюксел, вижте и коментарите на бившия говорител на МВР Соня Момчилова

23.03.2016 | 10:24 Редактор: Неда Василева
Ужасът в Брюксел – империята на злото отвръща на удара

След поредния кървав атентат, след поредния болезнен опит да се унищожи парче от лицето на цивилизацията - този път в сърцето на Европа, в Директно говорим за това страхът от тероризма ли диктува дневния ред на обществото.

Ужасът в Брюксел беше предизвестен, смята Пламен Кръстев, член на УС на Националната асоциация "Сигурност". Според него е наложително всяка държава да има национална политика спрямо тероризма, а България да създаде нова специална структура с подготвени специалисти.

Евродепутатът Андрей Ковачев, който се включи директно от Брюксел на скайп линията ни, се противопостави на това. Според него в момента има огромна нужда от Обединени Европейски щати, тъй като само насилието не може да бъде преборено само с национални политики.

Бившият говорител на МВР Соня Момчилова алармира, че тероризмът е навсякъде около нас, в ежедневието ни, а конкретно в България живеем в четири от общо шест вида познат тероризъм. Целият разговор, вижте:

За всичко, което Ви вълнува, пишете на фейсбук страницата ни DirektnoONAIR.