fallback

Красотата в XXI – въпрос на критерии или на скалпел

В Директно, в навечерието на 8 март, говорим за съвременните представи за красота. Питаме какъв е Вашият идеал и свързан ли е той непременно с определени мерки и стандарти.

08.03.2016 | 10:53 Автор: Неда Василева

 

Казват, че красотата е най-субективната категория, тя е вечен идеал. Въпреки нейната непреходност, критериите за нея не спират да се променят. Тя е по-абстрактна и по-желана отвсякога, а борбата за постигнето и съхранението й е все по-безмилостна. Често това е борба на жената с нейното лично Аз.

Дискусиите „за“ и „против“ пластичните хирургии са остри и на моменти – обидни. Противниците смятат, че да се налага изкуствената визия е твърде опасно. Привържениците на интервенциите твърдят, че над 65 процента от хората с корекции са с по-високо самочувствие, съответно – по-успешни и добре реализирани. Как мислите Вие?

В Директно, в навечерието на женския празник 8 март се вглеждаме в истинския смисъл на женската красота. Вярвате ли, че отдавна чарът не се крие в малките несъвършенства, трябва ли те да се заличават чрез пластични интервенции?

 

 

Вашите мнения и коментари очакваме на фейсбук страницата DirektnoONAIR.

 

fallback
Още от Директно
fallback