Директно

Всеки делничен ден от 17:50 часа
още

Стабилността на правителството е пропукана

В това бяха единни депутатът Велизар Енчев и политологът Иво Инджов в студиото на Директно на 24 февруари по България он ер.

24.02.2016 | 19:57 Редактор:
Стабилността на правителството е пропукана
Стабилността на правителството е пропукана

В Директно на 24 февруари питаме: Има ли опит за дестабилизиране на властта ? Натисна ли премиерът Борисов нечии финансови интереси ? Има ли разместване на пластове – властови, икономически ? Има ли външна намеса в делата на България ?

Коментар от Велизар Енчев и от Иво Инджов, както и на живо от центъра на София наш репортер търси мнението на гражданите.

В България няма ситуация за предсрочни избори, но Иво Инджов допусна, че е възможно „нещо малко“ да взриви ситуацията. Според Велизар Енчев сегашното политическо статукво като цяло се страхува от предсрочни избори заради фактора Слави Трифонов – това засега е една неизвестна „х“ в уравнението, която би могла да премине 4 % бариера и да промени политическата картина.   Същевременно с действията си по казуса с отменените поръчки, според Велизар Енчев, Борисов подценява интелигентността на народа.

Дали наистина има реален конфликт между премиера Борисов и Делян Пеевски, Какво означават изненадващата отмяна на обществени поръчки, подценява ли Бойко Борисов интелекта на народа,страхува ли се ДПС от новата партия на Местан, знак за какво е новата позиция на Цветан Цветанов в парламента, дали има намеса в България на външни сили ?

Отговорите - в следващото видео:

За всичко, което ви интересува, пишете на фейсбук страницата на предаването DirektnoONAIR