fallback

Атанас Михайлов - със зимата се справям с наслаждение

На Атанасовден в Директно питаме - Как се справяте с трудностите на зимата, гост в студиото актьорът и именик Атанас Михайлов

19.01.2016 | 11:15 Автор: Кармелита Тонева

500 населени места в страната са без ток заради снега, завалял преди два дни, много пътища все още са непроходими, има области, където днес основни пътни артерии са затворени. Над 500 училища излизат в принудителна ваканция. Полюсни са мненията този път за реакцията на държавата при този пристъп на зимата. Според едни пътищата са почистени, а ангажираните институции са направили всичко възможно да направят страната проходима при тежки зимни условия. Според други е в сила станалия вече традиционен извод "зимата пак ни изненада".

На 18 януари в Директно ви питаме : защо отново не сме подготвени за опасната и трудната страна на зимата, какви са вашите тайни трикове и умения да се справяте по-лесно с обилния сняг и все по-ниските температури ? Как се грижите за себе си, за колата, за дома, за семейството? Само държавата ли ни е длъжна да омекоти капризите на природата ?

За всичко, което ви интересува, пишете на фейсбук страницата на предаването Direktno ON AIR

fallback
Още от Директно
fallback