fallback

Следите ли новините, интересувате ли се от политика

Топ-3 на събитията от изминалите едва две седмици от началото на 2016, коментатор в Директно на 15 януари - актьорът Веселин Калановски

18.01.2016 | 14:51 Автор: Кармелита Тонева

2016 започна изненадващо динамично. Едва две седмици са минали от началото на годината, а събитията - и политически и социални, и в България и в света се движат с "десетки метри в секунда". Изглежда в новогодишните пожелания наред с традиционните здраве и щастие, трябва да си пожелаваме и повече спокойствие. Днес ви питаме кои са темите, които ви направиха най-силно впечатление, тези, които ви докоснаха, обезпокоиха, тези, които оценихте и тези, които смятате, че ще имат дълъг отзвук във времето. Питаме още: следите ли новините, интересувате ли се от политика и кои събития, поставяте на челните места по важност от началото на 2016-та?

++++++++++++++++

Гост в студиото на „Директно“ - популярният актьор Веселин Калановски, познат от филмите  "Хотел България", "Людмил и Руслана" , "Домашен арест", "Убийства" и други, както и от театралните му роли - Левски в "Тайната вечеря на Дякона Левски", Креон в "Едип цар" и Сър Тоби в "Дванадесета нощ" и много други. Веселин Калановски е председател и съосновател на Свободен театър, но и човек с активна гражданска позиция.

За всичко, което ви интересува, пишете на фейсбук  страницата на предаването DirektnoONAIR

fallback
Още от Директно
fallback