fallback

Гарантира ли качество високата цена на храната?

Експерти коментират кое трябва да бъде водещо при избора ни

19.11.2019 | 19:05 Автор: Зара Паталева

Безопасността и качеството на храните са изключително важни за всички потребители.

Често, попадайки в магазина, се оказваме в ситуация да четем етикети, не само за цената, но и за състава на храните, които искаме да купим. Кое обаче трябва да бъде водещото при избора ни?

Можем ли да сме сигурни, че по-високата цена задължително означава и по-високо качество на продуктите?

Темата коментират доц. Десислава Димитрова от Българската академия на науките, проф. Божидар Попов от Българското дружество по хранене и диететика и Младен Радев от Асоциацията за развъждане на месодайни породи говеда в България.

Гледайте видеото с целия разговор.

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК  

fallback
Още от Директно
fallback