Владимир Гаджев: Със сигурност ще продължавам да търся трансфер

Футболистът на Левски отрече да има договор с Кубан

10.09.2015 | 19:44 Редактор: Ваня Симонска
Владимир Гаджев: Със сигурност ще продължавам да търся трансфер

Халфът на Левски Владимир Гаджев е амбициран да докаже футболните си качества при поредното си завръщане на "Герена". Пред медиите той поясни, че не се притеснява от конкуренцията за неговия пост.

"Не ме притеснява конкуренцията, дори напротив. Момчетата играят страхотно. За мен и за тях ще е добре. Който се раздава, който е по-добър, той ще играе. Не съм тук с идеята да започвам всеки мач. Знам каква е ситуацията с клуба. Провел съм и разговор със старши треньора, така че не се притеснявам", каза Гаджев.

Гаджев призна, че има разочарование от пропадналия трансфер в испанския Алавес. Футболистът обаче е категоричен, че винаги ще има високи изисквания за клуба, в който би играл.

"Винаги съм имал претенции и продължавам да имам. Няма да отида да играя където и да е. Това е гаранция. Времето ще покаже дали, ще се получи или не. Със сигурност ще продължавам да търся трансфер", допълни халфът.

На въпрос, свързан с бъдещ негов трансфер през зимата в Кубан, полузащитникът заяви, че реална оферта към него не е имало.