fallback

Левски вади нов юбилеен екип

Сините с първия си състав срещу Юргорден

11.08.2015 | 21:09 Автор: Десислава Джерманска

Феновете на Левски подготвят нов празник на синята общност, който ще се проведе на 10 октомври. Сините ще играят с шведския Юргорден по повод 50 години от първия мач на тима в европейските клубни турнири. Срещата ще бъде на националния стадион Васил Левски от 16:00 часа.

Цената на билетите за двубоя с Юргорден засега остават в тайна, като първоначално ще бъдат пуснати специални покани срещу дарение от 50 лева. Това е част от кампанията клуб 50, в която всеки участващ ще получи място в ложата на националния стадион, предимство при закупуването на билети за другите сектори, пакет от специални сувенири и право да закупи специална фланелка за мача, която ще бъде произведена в ограничени количества. Засега и дизайнът се пази в тайна:

В същото време Левски обяви, че пуска „семеен блок“ за шампионатния мач с Монтана в събота. Двубоят на стадион Георги Аспарухов е от 20:00 ч. Обособените места за деца под 14-годишна възраст, които ще влизат безплатно, но задължително с придружител, ще се намират в сектор В. Пропуските за срещата са с цени 7 лева за сектор Б и 12 лева за сектор В.

 

fallback
fallback