Левски с 8 юноши срещу Черно море

Стоев отново с група от 16 футболисти

06.08.2015 | 21:04 Редактор: Десислава Джерманска
Левски с 8 юноши срещу Черно море

Проблемите за Левски продължават преди поредния мач за първенството. Този път сините гостуват на Черно море във Варна, като двубоят е в събота от 17:30 часа. Групата на старши-треньора Стойчо Стоев отново ще е от едва 16 футболисти.

"Утре съм с 8 юноши, не искам да звучи като оправдание. Тези момчета са бъдещето и трябва да ги подкрепяме. Двама да станат основни играчи, това ще е успех", коментира Стоев.

Георги Костадинов не е излекуван от контузията, която получи в мача с Ботев Пловдив и ще играе на инжекции. Не е стабилно състоянието и на Мигел Бедоя. Левски все още не може да разчита на двамата си централни нападатели Атанас Курдов и Омар Диаби, който са без картотека. На Герена се очакват и още нови футболисти.

"Ние всекидневно наблюдаваме футболисти, влизаме в контакт с тях и с мениджърите им, нещата не се получават толкова лесно", посочи Стоев.

Наставникът на Левски очаква труден мач с Черно море. Именно срещу варненския клуб сините загубиха финала за купата през месец май. Стоев коментира и темата за съдийството, след като през седмица клубът излезе с официална декларация, в която се изброяват редица реферски грешки в ущърб за Левски от началото на сезона.

"Съдиите правят грешки. Връщам се на мача с Литекс: отменят им гол, после не гони Бумал. Бяхме ощетени и ние, и Литекс. После в Разград една ситуация, която можеше да обърне мача. Искрено се надявам грешките да не са умишлени", добави още Стойчо Стоев.