ЦСКА ще разчита на млади български футболисти, обяви Христо Янев

Янев беше официално представен като старши треньор на ЦСКА

30.06.2015 | 16:53 Редактор: Владимир Андонов
ЦСКА ще разчита на млади български футболисти, обяви Христо Янев

ЦСКА ще разчита на млади български футболисти, които да изведат клуба до професионалния футбол. Това обяви при официалното си представяне новият старши треньор Христо Янев. Негови помощници ще бъдат Ивайло Петров, който ще отговаря за вратарите, бившият нападател и досегашен треньор в школата Владимир Манчев и Душко Томаш като кондиционен треньор.

Пламен Марков беше обявен като спортен директор, а самият той не е наясно каква точно ще бъде позицията му, като се очаква съвсем скоро да бъде и официално назначен. Той обяви, че ЦСКА трябва да влезе възможно по най-бързия начин в А-група, а противното ще означава, че е дошъл краят на клуба.

Янев опроверга слуховете, че е водил преговори с Емил Гъргоров и Тодор Янчев. На досегашния капитан Валентин Илиев няма да се разчита.

Част от клуба ще бъде вратарят Стоян Колев, на който ще се разчита да помага на младите. Утре червените започват двуседмичен лагер в Тетевен. Там са предвидени две контроли - на 10 юли със Спартак Плевен и на 14 юли с дублиращия отбор на Литекс, който през новия сезон ще играе в Б група.