fallback

Борислав Михайлов: ЦСКА няма лиценз за "А" група

Устна уговорка с Гигов поддържа шанса на Локомотив Сф

22.06.2015 | 18:46 Автор: Ваня Симонска

"Никой не е виновен на ЦСКА, че е в това положение. ЦСКА и Локомотив София нямат лиценз за "А" група. От ЦСКА не е постъпила никаква молба. За Локомотив има устна молба от г-н Гигов и ще разглеждаме дали изобщо има някакъв вариант за лиценз.", бяха първите думи на Борислав Михайлов след заседанието на Изпълкома към БФС.

На въпрос дали съществува вероятност да се слеят Локомотив Сф и ЦСКА, Михайлов отговори: "Няма как от два отбора без лиценз да направим един с лиценз. Доста варианти се обсъждаха през последните дни. ЦСКА не е получил лиценз и по правилата на БФС може да играе във "В" група. Нали знаете колко са задълженията на ЦСКА?"

Президентът на Футболната ни централа разясни и как ще изглежда първенството през новия сезон, ако няма решение по казусите ЦСКА и Локомотив Сф.

"Към момента са 10 отбора, в "Б" група са 16. Първенството ще стартира на 18 юли. Може и на 1 юли да изтеглим жребия, на кого пречим?! Ако останат 10 отбора, ще играят по четири пъти, 36 мача. Един изпада, един играе плейофи с отбор от "Б" група.", допълни Михайлов.

 

fallback
fallback