Георги Марков: Надявам се да вземем лиценз

Локомотив Сф стартира лятната си подготовка

15.06.2015 | 15:59 Редактор: Ваня Симонска
Георги Марков: Надявам се да вземем лиценз

Локомотив София стартира лятната си подготовка без старши треньора Димитър Васев. Наставникът на тима е в болница заради херния. От групата български футболисти отсъстваха Емил Гъргоров и Орлин Старокин, чието бъдеще на този етап не е свързано с отбора. От чужденците пък само двама бяха на линия за първата тренировка - Ламжед Шехуди и Марко Ранджелович.

"Надявам се, че ще получим лиценз и ще играем в "А" група, за да продължим доброто си участие от последния сезон. На всички играчи съм казал, че договорите ще бъдат подновени на същите условия, но в момента не можем да подписваме контракти, тъй като нямаме лиценз. Техните договори са до 30 юни.", коментира съдбата на Локомотив изпълнителният директор Георги Марков.


"Ние сме подали документ до Изпълкома да вземат решение и да не уведомят. И ако ЦСКА и Локо ги няма в "А" група кой печели - никой?. Губещи са и двете страни. Ще вземем документа за разсрочване от НАП, за да го дадем на Изпълкома, за да видят, че сме постигнали договорка с НАП и да ни дадат лиценз. Знаете, че винаги съм бил оптимист", каза още Марков.